We are looking for web design interns for the spring of 2022 (in Danish)

med No Comments

​Vil du være med til at bygge et helt nyt produkt, som præger velfærdssamfundet?

​Så er du måske vores nye praktikant. Vi bygger datadrevne produkter som giver viden, der bruges til at udvikle vores velfærdssamfund. Og det har vi stor succes med. Vi er i gang med at udvikle et helt nyt produkt til markedet, og derfor er vi på udkig efter en dygtig praktikant, som brænder for at arbejde med web design.

​​Hvem er du?

​Du har måske hands-on erfaring med webdesign eller front-end udvikling fra dit studie, dit arbejde, eller fra andre projekter. Vi ser gerne, at du er i gang med et relevant uddannelse som fx Digital Konceptudvikling, Webudvikling eller Multimediedesigner.

​​Vi ser gerne, at du har kendskab til:

  • Figma/Adobe XD/Adobe Illustrator, HTML, CSS

Det er en fordel, hvis du kender til:

  • SASS, JavaScript, ReactJS, Material UI

Du kan arbejde i et team og forstår balancen i at bygge er godt produkt og overholde deadlines. Vi forventer, at du er selvstændig og effektiv i dit arbejde og gerne vil anvende dine kompetencer til skabe værdi for projektet. Vi forventer ikke, at du kan det hele på forhånd, men du skal være villig til at lære.

​Om jobbet

​Du vil blive en del af vores udvikler team og vil medvirke til at udvikle vores nye produkt. Du vil indgå i det generelle samarbejde i teamet, men vil også få ansvaret for at arbejde selvstændigt. Du vil desuden deltage i sparring, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med dygtige kollegaer med masser af erfaring.

​​Dine opgaver kan blandt andet omfatte:

  • Primært, opsætning af sider i Figma baseret på Material UI (https://mui.com/).), til front-end teamet kan få det oversat til et rigtigt produkt
  • Generelt visuelt design i Figma
  • Assistere front-end teamet hvor hjælp behøves

​Hvad tilbyder vi?

​Du får et job, hvor der bliver lyttet til dig og sat rimelig krav til dit bidrag. Du vil få et stort indblik i branchen, og hvordan man udvikler et produkt professionelt.. Du vil få en stejl læringskurve med løbende faglig sparring og kompetenceudvikling. Vi udvikler os hele tiden.

​​Vores arbejdstempo er ofte højt, og du vil med garanti blive udfordret, men uanset hvor travlt vi har, så hjælper vi hinanden. Vi tilbyder samtidig en arbejdsplads med en fri og uformel omgangstone, hvor vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

​​Desuden en god frokostordning og stiller en pc til rådighed. Praktikperioden kan starte før eller efter årsskiftet 2022 alt efter din situation og dit uddannelsesforløb.

​​Ansøgning

​Send en motiveret ansøgning så hurtigt som muligt, senest mandag den 15. november 2021. Vedlæg CV, karakterudskrift og gerne referencer. Send ansøgning med CV til rm@hbseconomics.dk og mærk ansøgningen #Praktikant. Spørgsmål kan rettes til Team Lead Rasmus Mikkelsen på 4220 7249 eller rm@hbseconomics.dk.