We are looking for quantitative interns for the autumn of 2021 (in Danish)

med No Comments

​Brænder du for at arbejde med data og levere analyser der kan udvikle samfundet?

​Så er du måske vores nye praktikant. Vi har skabt HBS Economics for at levere viden, der kan udvikle velfærdssamfundet. Og det har vi stor succes med. Derfor er vi på udkig efter en dygtig praktikant, som brænder for at lave dataanalyser, der sætter dagsordenen på bl.a. beskæftigelses-, uddannelses- og erhvervsområdet.

​​Hvem er du?

​Du læser en økonomisk uddannelse på universitetet (stud.polit., stud.oecon. el.lign.) og er blandt de bedste på din årgang.

​​Du brænder for at arbejde med data og anvende statistiske metoder til at skabe evidensbaseret viden på et stærkt fagøkonomisk grundlag. Du har desuden lyst til at blive en del af det stærkeste konsulentmiljø i branchen. Herudover kan du nikke genkendende til følgende egenskaber:​

  • Du formår at omsætte data til viden
  • Har interesse i og gerne kendskab til beskæftigelses-, uddannelses- og erhvervsområdet
  • Er analytisk skarp
  • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • Har lyst til at udarbejde analyser, der skaber værdi for vores kunder
  • Kan lide at færdes i et dynamisk miljø, hvor der ofte er fart på

​Hvad tilbyder vi?

Du vil blive en del af dagligdagen i HBS Economics og indgå som en del af teamet på projekter. Vi lægger i dialog med dig en konkret plan for dit praktikforløb, så du lærer forskellige ting – både fagligt og hvad det vil sige at være konsulent. Du vil bl.a. arbejde med:

  • Udvikling af opgaveløsninger, der inddrager de nyeste metoder og data
  • Forskellige former for kvantitative analyser, herunder big data- og registeranalyser
  • Præsentation af resultater og udarbejdelse af rapporter
  • Tilbudsskrivning og deltagelse i kundemøder

Vi kan matche dine forventninger til et spændende arbejde, hvor vi løbende har fokus på at udvikle dine kompetencer, så du udvikler dig fagligt og personligt og øger din markedsværdi. Vi giver dig desuden mulighed for at være med på opgaver, som du har særlig interesse for, og som fx er relevante for dit studie. Du får en fast vejleder under dit praktikforløb.

Vi tilbyder 6.000 kr. om måneden, frokostordning og stiller en bærbar PC til rådighed. Praktikperioden løber fra 1. september 2021 til 30. januar 2022 (eller efter nærmere aftale).

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning så hurtigt som muligt, men senest mandag den 15. marts 2021. Send ansøgning med CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger til nld@hbseconomics.com og mærk ansøgningen #Praktikant. Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Nicoline Lund Dahl på telefon 423 423 42 eller e-mail nld@hbseconomics.com.