We are looking for senior consultants (in Danish)

med No Comments

Vil du være med til at præge den politiske dagsorden med solid viden?

​Så er du måske vores nye kollega. Vi har skabt HBS Economics for at levere viden, der kan udvikle velfærdssamfundet. Og det har vi stor succes med. Derfor er vi på udkig efter seniorfolk, som brænder for at omsætte samfundsøkonomiske analyser til værdi for vores kunder.

​​Hvem er du?

​Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse (fx cand.polit. eller cand.scient.pol.) og har minimum 4 års relevant erhvervserfaring med samfundsvidenskabelige analyser. Erfaring fra rådgiverbranchen og/eller med politisk interessevaretagelse vil desuden være en fordel, men ikke et krav.

​​Du skal brænde for at skabe viden på et stærkt fagligt og datadrevet grundlag. Du skal have stærk faglig viden inden for fx velfærds-, sundheds-, klima- eller erhvervsområdet. Og du skal være i stand til at omsætte denne viden både analytisk og på skrift og i tale.

​​Du skal motiveres af salg og trives i et ambitiøst  konsulenthus, der både rådgiver og udfordrer sine kunder. Samtidig skal du være udadvendt, en god kollega og have gode samarbejdsevner.

​Hvad tilbyder vi?

​I HBS Economics kommer du til at arbejde på projekter for offentlige og private kunder både internationalt og nationalt. Du vil ofte lede projekter, hvor du får gode muligheder for at bringe din analysekapacitet i spil.

Du vil desuden aktivt skulle opsøge nye kunder, lede tilbudsprocesser og  opdyrke nye forretningsområder. Og du skulle indgå i ét eller flere af vores salgsteams.

Vores faglige ambitionsniveau er tårnhøjt, og du vil komme til at arbejde sammen med dygtige kolleger, der også brænder for at gøre en forskel. Hos os er det resultaterne, der tæller, og konklusionerne er ikke givet på forhånd. Derfor fylder faglige diskussioner også meget – både internt og med kunderne.

Vores arbejdstempo er ofte højt, og du vil med garanti blive udfordret, men uanset hvor travlt vi har, så hjælper vi hinanden. Vi tilbyder samtidig en arbejdsplads med en fri og uformel omgangstone og et godt socialt miljø, hvor vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

Vi tilbyder desuden en attraktiv ansættelsespakke med bonus- og frokostordning.

​Du vil blive ansat som seniorkonsulent, manager eller director afhængigt af kvalifikationer og erfaring.

Ansøgning og yderligere information

Send en motiveret ansøgning så hurtigt som muligt, men senest torsdag den 21. oktober 2021. Send ansøgning med CV og eksamensudskrift til eas@hbseconomics.com og mærk ansøgningen #Seniorkonsulent.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Esben Anton Schultz på 2681 5779.

Om HBS Economics

HBS Economics er et samfundsøkonomisk konsulenthus, som blev etableret i 2015. Vi er i dag 20 medarbejdere, der alle har en stærk akademisk baggrund.

Kernen i vores arbejde er advancerede statistiske og samfundsøkonomiske analyser på bl.a. beskæftigelses-, uddannelses- og erhvervsområdet.

Vores kunder er ministerier, styrelser, regioner, internationale organisationer, institutioner,  interesseorganisationer, fonde og større private virksomheder.

HBS Economics har en klar profil mellem de offentlige forskningsinstitutioner og de almindelige konsulentfirmaer.

Vi er forskerautoriseret bruger af mikrodata hos Danmarks Statistik og er involveret i en række danske og internationale forskningsprojekter.