We are looking for interns for the spring of 2022 (in Danish)

med No Comments

Vil du være med til at præge den politiske dagsorden med solid viden?

​Så er du måske en af vores nye praktikanter. Vi har skabt HBS Economics for at levere viden, der kan udvikle velfærdssamfundet. Og det har vi stor succes med. Derfor er vi på udkig efter dygtige praktikanter, som brænder for at lave analyser, der sætter dagsordener på centrale politikområder.

​​Hvem er du?

​Du er på kandidatdelen på en samfundsvidenskabelig uddannelse (økonomi, statskundskab, sociologi el.lign.) og er blandt de bedste på din årgang.

​​Du brænder for at arbejde med data og anvende statistiske metoder til at skabe evidensbaseret viden på et stærkt fagligt grundlag. Du har desuden lyst til at blive en del af det stærkeste konsulentmiljø i branchen. Herudover kan du nikke genkendende til følgende egenskaber:

  • Har interesse i eller kendskab til fx beskæftigelses-, uddannelses- eller erhvervsområdet
  • Er analytisk skarp og har gode kompetencer inden for kvalitativ og/eller kvantitativ metode
  • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • Kan trives i et dynamisk miljø, hvor der ofte er fart på

​Hvad tilbyder vi?

​I HBS Economics vil du komme til at arbejde i et ambitiøst og hurtigt voksende konsulenthus. Vi er ca. 20 medarbejdere med tårnhøjt fagligt ambitionsniveau, og du vil komme til at arbejde sammen med dygtige kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. Hos os er det resultaterne, der tæller, og konklusionerne er ikke givet på forhånd. Derfor fylder faglige diskussioner også meget.

​​Vores arbejdstempo er ofte højt, og du vil med garanti blive udfordret. Men uanset hvor travlt vi har, så hjælper vi hinanden. Vi tilbyder samtidig en ​arbejdsplads med en fri og uformel omgangstone og et godt socialt miljø, hvor ​vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

Vi lægger en plan sammen

Du vil blive en del af dagligdagen i HBS Economics og indgå som en del af teamet på projekter. Vi lægger i dialog med dig en konkret plan for dit praktikforløb, så du lærer forskellige ting – både fagligt og hvad det vil sige at være konsulent. Du vil bl.a. arbejde med:

  • Udvikling af opgaveløsninger, der inddrager de nyeste metoder og data
  • Forskellige former for kvantitativ og kvalitativ dataindsamling og analyse, herunder surveys
  • Præsentation af resultater og udarbejdelse af rapporter
  • Tilbudsskrivning og deltagelse i kundemøder

Vi kan matche dine forventninger til et spændende arbejde, hvor vi løbende har fokus på at udvikle dine kompetencer, så du udvikler dig fagligt og personligt og øger din markedsværdi. Vi giver dig desuden mulighed for at være med på opgaver, som du har særlig interesse for, og som fx er relevante for dit studie. Endeligt er vi behjælpelige med sparring ifm. en eventuel praktikopgave, og vi stiller ligeledes data til rådighed. Du får en fast vejleder under dit praktikforløb.

Hvis du får SU, tilbyder vi i en erkendtlighed i tillæg til din SU. Hvis du ikke får SU, tilbyder vi 6.000 kr. om måneden. Derudover tilbyder vi en god frokostordning og stiller en bærbar PC til rådighed. Praktikperioden løber fra 1. februar 2022 til 30. juni 2022 (eller efter nærmere aftale).

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning så hurtigt som muligt, men senest torsdag den 9. december 2021. Send ansøgning med CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger til nld@hbseconomics.com og mærk ansøgningen #Praktikant. Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Nicoline Lund Dahl på tlf. 4234 2342 eller e-mail nld@hbseconomics.com