We are looking for interns for the spring of 2021 (in Danish)

med No Comments

Vil du være med til at præge den politiske dagsorden med solid viden?

​​Så er du måske vores nye praktikant. Vi har skabt HBS Economics for at levere viden, der kan udvikle velfærdssamfundet. Og det har vi stor succes med. Derfor er vi på udkig efter dygtige praktikanter, som brænder for at lave analyser, der sætter dagsordenen på bl.a. beskæftigelses- og uddannelsesområdet.

​​Hvem er du?

​​Du er på kandidatdelen på en samfundsvidenskabelig uddannelse (statskundskab, sociologi el.lign.) og er blandt de bedste på din årgang.

​​Du har stor interesse for at arbejde med evaluering og analyse, der opbygger ny viden og bidrager til politikudvikling. Du har desuden lyst til at blive en del af det stærkeste konsulentmiljø i branchen. Herudover kan du nikke genkendende til følgende egenskaber:

  • ​Har interesse i og kendskab til beskæftigelses- og uddannelsesområdet
  • Har gode metodekompetencer og erfaring med både kvalitativ og kvantitativ metode, herunder surveymetoder
  • Er analytisk skarp
  • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • Kan lide at færdes i et dynamisk miljø, hvor der ofte er fart på
  • Skriver og taler dansk

​Hvad tilbyder vi?

​I HBS Economics vil du komme til at arbejde i et ambitiøst og hurtigt voksende konsulenthus. Vi er ca. 20 medarbejdere med tårnhøjt fagligt ambitionsniveau, og du vil komme til at arbejde sammen med dygtige kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. Hos os er det resultaterne, der tæller, og konklusionerne er ikke givet på forhånd. Derfor fylder faglige diskussioner også meget – både internt og med kunderne. Vores arbejdstempo er ofte højt, og du vil med garanti blive udfordret.

​Men uanset hvor travlt vi har, så hjælper vi hinanden. Vi tilbyder samtidig en ​arbejdsplads med en fri og uformel omgangstone og et godt socialt miljø, hvor vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

​Vi lægger sammen med dig en konkret plan for din praktik

​​Du vil blive en del af dagligdagen i HBS Economics og indgå som en del af teamet på projekter. Vi lægger i dialog med dig en konkret plan for dit praktikforløb, så du lærer forskellige ting – både fagligt og hvad det vil sige at være konsulent. Du vil bl.a. arbejde med:

  • Udvikling af opgaveløsninger, der inddrager de nyeste metoder og data
  • Forskellige former for kvantitativ og kvalitativ dataindsamling og analyse, herunder surveys
  • Præsentation af resultater og udarbejdelse af rapporter
  • Tilbudsskrivning og deltagelse i kundemøder

​Vi kan matche dine forventninger til et spændende arbejde, hvor vi løbende har fokus på at udvikle dine kompetencer, så du udvikler dig fagligt og personligt og øger din markedsværdi. Vi giver dig desuden mulighed for at være med på opgaver, som du har særlig interesse for, og som fx er relevante for dit studie. Du får en fast vejleder under dit praktikforløb.

​Vi tilbyder 6.000 kr. om måneden, frokostordning og stiller en bærbar PC til rådighed. Praktikperioden løber fra 1. februar 2021 til 30. juni 2021 (eller efter nærmere aftale).​

Ansøgning

​Send en motiveret ansøgning så hurtigt som muligt, men senest fredag den 30. oktober 2020. Send ansøgning med CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger til crh@hbseconomics.dk og mærk ansøgningen #Praktikant. Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

​​Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte manager Christoffer Ramsdal Hansen på telefon 2980 8532 eller e-mail crh@hbseconomics.dk.