Vi er på udkig efter studenter (in Danish)

med No Comments

​Vil du være med til at præge samfundsudviklingen med solid viden og analyser?

​I HBS Economics vil vi levere viden, der med høj kvalitet og relevans bidrager til, at samfundet udvikler sig på den klogeste måde. Og det har vi stor succes med. Derfor er vi på udkig efter dygtige studenter, som brænder for samfundsøkonomiske analyser, der skaber værdi for vores engagerede kunder.

​​Hvem er du?

​Du læser på en samfundsvidenskabelig uddannelse (økonomi, statskundskab, sociologi el.lign.), er blandt de dygtigste og har mindst 1 år tilbage af dit studie.

​Af natur går du entusiastisk til værks i faglige problemstillinger – særligt de komplekse. Derfor er du også analytisk og metodisk, og du har erfaring med kvantitative og/eller kvalitative metoder. Du har allerede faglig viden inden for velfærds-, klima- og erhvervsområdet fra studiet eller tidligere studiejobs (og fordi du ikke kan lade være at følge med i samfundsdebatten).

​Du søger job i HBS Economics, fordi du oprigtigt vil forstå og finde løsninger på de udfordringer, som vores kunder står med.

​Du trives i et ambitiøst og entreprenant konsulenthus, der både rådgiver og udfordrer sine kunder. Du er udadvendt og en god kollega, der ved at svære opgaver løses bedst i fællesskabet med andre.

HBS Economics som arbejdsplads

​I HBS Economics vil du komme til at arbejde i et ambitiøst konsulenthus, og du vil komme til at arbejde sammen med dygtige kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. Hos os er det resultaterne, der tæller, og konklusionerne er ikke givet på forhånd. Derfor fylder faglige diskussioner også meget – både internt og med kunderne.

​​Vores arbejdstempo er ofte højt, og du vil med garanti blive udfordret. Men ​uanset hvor travlt vi har, så hjælper vi hinanden. Vi tilbyder samtidig en arbejdsplads med en fri og uformel omgangstone og et godt socialt miljø, hvor vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

Hvad tilbyder vi?

​Du kommer til at arbejde med opgaver for offentlige og private kunder både nationalt og internationalt, og du får gode muligheder for at bringe din analysekapacitet i spil. Derudover får du et job, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt.

Vores arbejdstempo er ofte højt, og du vil med garanti blive udfordret, men uanset hvor travlt vi har, så hjælper vi hinanden. Vi tilbyder samtidig en arbejdsplads med en fri og uformel omgangstone og et godt socialt miljø, hvor vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

Dit kernearbejdsområde vil være at bistå vores konsulenter med at udarbejde samfundsøkonomiske analyser.  Du vil bl.a. arbejde med:

  • Udvikling af opgaveløsninger, der inddrager de nyeste metoder og data
  • Forskellige former for kvantitative og kvalitative analyser
  • Præsentation af resultater og udarbejdelse af rapporter
  • Tilbudsskrivning og deltagelse i kundemøder

Vi lægger stor vægt på, at du tager ansvar for dine opgaver og er fleksibel i travle perioder. Din arbejdstid vil som udgangspunkt være omkring 15 timer om ugen fordelt på 2-3 dage, men den kan variere med opgaverne. Vi tager hensyn til dine studiebehov, herunder eksaminer.

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning så hurtigt som muligt, men senest 6. oktober 2023. Send ansøgning med CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger til ls@hbseconomics.com og mærk ansøgningen #student. Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte student Line Stubkjær på telefon 2113 5836 eller e-mail ls@hbseconomics.com.