Vi er på udkig efter praktikanter til efteråret 2024

med No Comments

​Vil du være med til at præge samfundsudviklingen med viden og analyser?

​I HBS Economics stræber vi hver dag efter at levere viden, der bidrager til at udvikle samfundet. Vi har det sorte bælte i samfundsvidenskabelige metoder, og vi spiser store datamængder til morgenmad. Og så tør vi at udfordre vores kunder.

​Lige nu er vi på udkig efter dygtige praktikanter, som brænder for samfundsøkonomiske analyser, og som ønsker at gøre en forskel for vores kunder.

​​Hvem er du?

​Du er studerende inden for et samfundsvidenskabeligt fag som økonomi, sociologi eller statskundskab, og du skiller dig ud fra mængden. Du elsker at dykke ned i komplekse udfordringer, er analytisk skarp, og har allerede et solidt kendskab til kvantitative og/eller kvalitative metoder. Din viden om velfærd, klima og erhvervslivet er ikke kun akademisk – du er drevet af en naturlig nysgerrighed og en lyst til altid at være opdateret.

​Du drømmer om en praktikplads hos HBS Economics, fordi du brænder for at gøre en forskel og løse de udfordringer, vores kunder står overfor. Du blomstrer i et ambitiøst miljø, hvor vi både rådgiver og udfordrer, og du værdsætter vigtigheden af teamwork i mødet med udfordrende opgaver.

Hvad tilbyder vi?

​Som praktikant hos os vil du blive en del af et dynamisk team, arbejde med både nationale og internationale kunder, og få chancen for at udfolde dit fulde potentiale. Vores arbejdstempo er højt, men vi er et hold, der står sammen – også når det går stærkt. Du vil opleve en afslappet atmosfære med god humor, højt til loftet, og et stærkt socialt sammenhold, som rækker udover det rent arbejdsmæssige

Vores kontor er beliggende i et charmerende gammelt pakhus på Christianshavn med en fantastisk udsigt udover havnen.

​Vi skræddersyr dit forløb

Fra dag ét bliver du en aktiv del af vores team. Sammen lægger vi en plan, der sikrer, at du får en bred og varieret erfaring – både fagligt og som konsulent. Dit arbejde vil bestå af alt fra kundemøder og tilbudsskrivning, over analyser baseret på state-of-the-art metoder, til rapportskrivning og præsentation af analyser.

Vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig, og vi sikrer, at du får mulighed for at arbejde med projekter, som matcher dine interesser og dit studie. En personlig vejleder vil følge dig gennem hele forløbet.

Som tak for din indsats tilbyder vi den højest tilladte månedlige erkendtlighed på 3.000 kr. (skattefrit) oveni din SU. Vi har en god frokostordning, og du får det nødvendige udstyr stillet til rådighed.

Klar til at ansøge?

Vi behandler ansøgninger løbende. Så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 31. maj 2024. Send ansøgning med CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger til agw@hbseconomics.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Andreas Groth Wos på telefon 31 79 19 06 eller e-mail agw@hbseconomics.com.